Saturday, October 10, 2009

Syoknya lawatan!!!


Murid perempuan bergambar kenangan di kilang coklatMurid lelaki bergambar kenangan di kilang coklatBergambar di luar kilang coklat Berryl'sMurid-murid sedang sibuk berlumba menyusun tisu ke dalam plastik... Nureen sibuk posingRoti halia yang dibuat oleh murid.....pelbagai rupa...bahan membuatnya sama tapi rasanya macam-macam pulak..Adik Dalynda sedang meletakkan topping pizzaCik Halimah sedang menunjukkan cara-cara membuat pizzaSempat posing di outlet pizzaAntara ibu bapa yang merelakan diri menjadi pengiring...Bergambar kenangan di depan Outlet Pizza Domino

Pada 1 Oktober lalu prasekolah SKCJ telah mengadakan lawatan ke Outlet Pizza Domino, Cyberjaya dan kilang coklat Berryl's di Sri Kembangan.
Memang seronok sekali lawatan kali ini sebab dapat melihat sendiri bagaimana pizza dan coklat dihasilkan. Paling best dapat buat sendiri roti halia dan pizza.

Lawatan yang bertemakan 'makanan' ini telah membuatkan semua murid teruja ( sebenarnya cikgu pun sama).

Kepada ibu bapa yang telah sudi meluangkan masa dan tenaga untuk menjadi pengiring, kami ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. Hanya Allah jua yang dapat membalas jasa tuan puan.

Emmm.. tahun depan nak gi mana pulak ye?

No comments:

Post a Comment